Mera makertjejer!

makertjej

Vi söker åter igen efter fler maker-tjejer!

Varför då?
Jo, det är som så att makertjej-projektet har, med Ebba Kierkegaard i spetsen, fått medel från Vinnovas utlysning Makers 2015. Tanken med projektet är att utveckla nätverket och plattformen Makertjej.se och överlämna resultatet & driften till den nybildade riksorganisationen för makers i Sverige. Bildandet av riksorganisationen finansieras även det genom Vinnova. Vill man vara med i det spännande arbetet kontakta oss!

Om man känner att det låter spännande så kan man komma och delta i våra digibling-workshops som Makers of Norrköping har ”ärvt” från makertjej. Redan ikväll (8/10) hålls en workshop, anmäl dig här! Obs! begränsat med platser!
Om man får mersmak eller inte har möjlighet att delta så får man ändå gärna höra av sig och kanske vara med som handledare under höstlovsaktiviteterna på Visualiseringscenter då vi kommer att hålla ytterligare en workshop riktad mot barn och ungdomar.

Kommentera