Att planera köksdesign är ekonomiskt

Att omforma vårt nuvarande kök eller placera ett nytt kök i en ny fastighet, då planerings- och köksdesign fasen är mycket viktigt. Om vi ​​vill utforma köket på budget, är det viktigt att tänka igenom processen och hitta rätt resurser. Lyxiga kök kan uppnås med en mindre budget om vi har rätt kunskap.

Moderna kök är verkligen mer än bara någonstans att laga mat. De har blivit centrala punkter i huset, en plats att träffas och prata och en plats att skapa underbar mat att njuta av med vänner och familj. Så nu är det dags att verkligen skapa något speciellt.

Det finns många sätt att utforma vårt kök och vi kan välja något utanför planen eller en arkitekt design. Vi kanske inte riktigt vet exakt vad vi vill men vi har vanligtvis en uppfattning om den stil vi gillar och vad vår budget är. Det är här vi nu behöver göra lite planering och börja definiera våra gillar och ogillar. Om vårt kök är ovanligt eller särskilt stort eller litet kan det finnas några unika designelement att tänka på.

Idéer Brainstorm

Det bästa sättet att börja med är att titta runt, notera vad vi gillar i ditt nuvarande kök, vad vi inte gillar och titta på andra kök. vi kan besöka utställningsrum, bläddra bland tidskrifter och besöka andra människors hem eller undersöka online. Samla så mycket information som vi kan och sök efter så många idéer som vi kan. Starta en klippbok eller ett kalkylark och starta också en budget.

Designing detaljerna

Modern design teknik har kommit långt och förutom att besöka utställningsrum kan vi också använda 3D-modellering och virtuella turer. Vi kanske redan har vår drömkök design förhoppningsvis inom din budget. Om vi ​​får rätt design kommer vi att ha vårt drömkök innan vi vet ordet.

Layoutidéer

Under designfasen, tänk också på praktisk. En vanlig idé som ofta talas om när det gäller köksdesign är triangeln. Vi vill vanligtvis att de tre viktigaste sakerna som vi ofta använder är i närheten. Så diskbänken, kylen och spisen måste vara i denna triangel. Tänk också på hur många uttag vi behöver och var de ska placeras. Köket ska vara så lätt att navigera som möjligt och en bra inställning innebär att det blir enkelt att ta sig runt.

Var inte rädd för att förändra saker om vi behöver. Vår nästa köksdesign kan vara precis runt hörnet.

Comments |0|