Det är dags att designa vårt lilla badrum

Miljontals människor runt om i världen som måste uthärda klaustrofobin i ett litet badrum, det finns hjälp till hands. Det finns ett enormt utbud av platsbesparande lösningar på marknaden idag som kommer att göra vårt lilla badrum till det som känns som ett rymligt och väldesignat rum.

Bortsett från mirakel har tillverkarna av badrumsmöbler, toalett och dusch insett att med mindre hus som byggs och familjer som inte kan röra sig i takt med att deras antal växer, är utrymmesbesparande design verkligen bra för affärer. Och de är bra för oss också.

Det typiska badrummet i ett modernt förorts hem kan ofta inte vara mer än 3-4 meter långt, ett par meter brett. Och vi måste passa ett bad, toalett, fåfänga, värmare och kanske en dusch där inne !!! Och glöm inte, vi måste komma in där också, och kanske med ett par unga barn också. Om vi ​​inte är som Spiderman, måste något göras.

Självklart kan man köpa mindre bad, men om vi är en person av medelstorlek är det förmodligen inte roligt att ha fötterna fasta runt kranarna. Men vi kan kolla på utbudet av hörn toalettbord och till och med toaletterna som är utformade för att passa in i hörnet av ett litet rum.

Hörn toalettbordet är en utmärkt platsbesparande lösning som enkelt kan fylla ett oanvänt hörn och ge en bra mängd förvaring för handdukar, badrumstillbehör och kosmetika.

Toaletter designade för hörnmontering är en underbar uppfinning som verkligen kan spara utrymme för oss. De stora tillverkarna tillverkar dem alla, både i traditionell rund skål design eller i en modernare långsträckt stil.

Comments |0|