Speglar dina hus möbler dig?

Vi måste ha ett öppet sinne när vi gör någon form av dekorering och väljer rätt typ av möbler för stilen i vårt hem eftersom det kommer att kosta pengar, så var noga med att investera den tid som behövs för att veta vilken typ av möbler husbehov.

Vi har kanske varit på många ställen där husägare älskade huset för stil, läge eller grannskap och har bosatt oss och beslutat att köpa nya möbler. Vad som är förvånande är att de väljer de möbler som passar dem snarare än möbler som passar stilen i huset.

Vanligtvis vet de flesta inte vilken stil huset har, de köper det bara för att de gillar det utan att veta varför. Insidan av det väldesignade huset berättar en distinkt historia. Färgschemat är hemskt att börja, och det kolliderar med det starka moderna utseendet som husägarna gillar. Färgerna är vanligtvis bleka pasteller, som ger en krämig konsistens till allt, kontrasten av den mildheten med den starka modernismen gör att den sticker ut. Naturligtvis har inredningsdesign mycket att säga om vilken typ av utseende vi vill ha, men där, vad vi vill kanske inte är det som passar husets stil.

Reglerna för design är samma regler som alla yrkesverksamma följer, oavsett vad deras expertis är, och det är för att hålla det enkelt. Om vi ​​går med traditionella, ha det motivet hela vägen. Låt de subtila variationerna från det grundläggande temat vara det sätt som du uttrycker vår individualitet, så kommer varje rum att återspegla olika aspekter av vår karaktär och lyfta fram din smak.

Våra möbler kommer att finnas där länge, så om vi ska investera pengarna, investera tiden också och konsultera en professionell i någon av hemmakedje butikerna, kommer de mycket gärna att hjälpa till!

Comments |0|