Styrelsen 2015

Styrelsen 2015
Styrelsen 2015. Övre raden: Jimmy Alenius, Peter Gahnström, Nina Lindahl, Katarina van den Burg. Nedre raden: Niklas Tinglöf, Björn Mejhammar, Micael Wahlberg

Niklas Tinglöf, ordförande
Jag heter Niklas Tinglöf och är ordförande i Makers of Norrköping. Arbetar till vardags som konsult på DevPort med produktutveckling av inbäddade system, IoT. Som ”maker” brinner jag för mötet mellan ny och gammal teknik och ser mig som en ”möjliggörare” för min och andras kreativitet.

Jimmy Alenius, vice ordförande
Jag heter Jimmy Alenius och är vice ordförande. Jag arbetar som lärare på Realgymnasiet i Norrköpings teknikprogram. Är även vice ordförande i Makerspace Linköping och jobbar för att dessa två föreningar ska samarbeta och växa tillsammans. På fritiden bygger jag cnc-maskiner, filmutrustning och andra tekniska lösningar. Jag vill bli bättre på att koda och bygga robotar.

Peter Gahnström, sekreterare
Jag heter Peter Gahnström och är sekreterare i föreningen. Jobbar som Innovationsrådgivare på LiU och har varit festivalarrangör i 8 år. I föreningen kommer jag jobba för att vi ska få bra kontakter utåt och knyta samarbeten. Som Maker gillar jag tryck, design och grafik samt jobbar på att lära mig mer om arduino och programmering.

Katarina van den Burg, kassör
Jag heter Katarina van den Burg, jag är kassör i MoN och till vardags arbetar jag som lärare i sv/eng på Realgymnasiet. Jag är intresserad av det mesta man kan göra med sina egna två händer men arbetar just nu mest med mjuka saker som stickning och virkning.

Nina Lindahl, ledamot
Jag heter Nina Lindahl och jobbar på Norrköping Science Park där jag ansvarar för Start Up och Coffice. Har en estetisk bakgrund som inredare, retroprylnörd, skulptör, konstnär, dekoratör och möbelsnickare. Gillar material som betong och trä och har ett passionerat förhållande till trädgårdar och odling.

Björn Mejhammar, ledamot
Presentation kommer inom kort.

Micael Wahlberg, ledamot
Presentation kommer inom kort.

1 thought on “Styrelsen 2015

Kommentera